Citáty z knih

"Máš oči jako tabák" (Václav Hrabě)
"Mrs. Dalloway said she would buy the flowers herself." (Virginia Woolf)
"Láska je." (Paulo Coelho)
"Na cestě není cíl, cesta je cíl." (Beat Generation)

08 ledna, 2008

My English Room

http://my-english-room.blogspot.com/

Zatím obsahuje slovní zásobu k Health and Diseases

Trocha změn

Tak jsem se rozhodla udělat trochu změn, ale ne na tomto blogu! Jelikož se aktivně zajímám o angličtinu, rozhodla jsem se vytvořit nový blog, který bude psán jen a pouze anglicky a bude jen a pouze o angličtině. Zatím je ve výstavbě, takže nedosahuje kvalit tohoto prvního. Důvody, které mě k tomu vedly, byly asi takové, že kdybych přidala aj sem, už bych tu měla velký zmatek, protože jsem tento blog chtěla pojmout jako Čtenářský Deník. Takže proto bylo vykonáno vykonané.

Co se týče dalších recenzí, musíte si milí řtenáři chvíli počkat. Opět prožívám fázi čtenářské vyčerpanosti a sbírám tak síly na další díla co mi zu nejen stále leží, ale také přibyla a ještě přibydou (například zítra Toni Morrison). Takže je toho opravdu spousta. Mezitím jsem si vzpomněla, že jsem před rokem četla nádhernou knížku od Kate Holden - On my skin (názvy záměrně uvádím v originákle pokud se jedná o anglicky psaná díla, jinak jsem to četla česky). Takže brzy něco o ní napíšu. Opět se můžete těšit na 100%, jelikož knihy si umím vybrat :))

To by asi pro dnešek stačilo. Doufám, že se Vám líbí trochu mé básně a pokud ne, zkuste jiné :) Každý jsme originál.

Pěkný den a ať se Vám plní Vaše malá přáníčka, tak jako mě. :) (kde se ve mně bere ta dobrá nálada, vážně netuším, možná je to tím, že jsem dnes ráno spadla na ledu na hubu, poté jsem zakola ve škole na schodech a do třetice se rozmázla venku na chodníku před chodci a řidiči..mimochodem mám krásnou modřinu na tváři!)